Coaching

Coaching in Enschede door Thijs. Thijs is een gecertificeerde teamcoach. Hij zorgt ervoor dat het team beter nadenkt en zorgt voor de ruimte, het veilige gevoel en de inspiratie die de teamleden nodig hebben om beter te reflecteren op de taken, uitkomsten, processen en manieren van werken in het team.

Bij Tafelen met Thijs krijg je een unieke kans voor persoonlijke groei door de coaching van Thijs Smit. Met behulp van de speciale ’tafels’ methode werken aan je persoonlijke ontwikkeling en coachingsdoelen.

Zelfkennis

Allereerst begint het met een zelfreflectie. Tijdens deze sessie krijg je de kans om jezelf opnieuw te ontdekken en inzicht te krijgen in je sterke punten en verbeterpunten. Dit legt de basis voor verdere groei.

Werkomgeving

We werpen een kritische blik op je werkomgeving. Door de context waarin je opereert te begrijpen, kunnen we gerichter werken aan het bereiken van je coachingsdoelen. Dit stelt ons in staat om jouw groeiproces af te stemmen op jouw specifieke professionele situatie.

Tevredenheidsonderzoek

Een bijzonder aspect van de aanpak is het omgekeerde tevredenheidsonderzoek. Hierbij onderzoeken we niet alleen hoe anderen jou zien, maar ook hoe jij anderen ziet en hoe dit jouw groei kan beïnvloeden. Dit biedt nieuwe perspectieven en inzichten die cruciaal kunnen zijn voor je ontwikkeling.

Kwaliteitenanalyse

We voeren een grondige kwaliteitenanalyse uit. Dit stelt jou in staat om je sterke punten volledig te benutten en eventuele zwakke punten aan te pakken. Het doel is om je te helpen groeien en bloeien in je professionele leven.

Groeiproces

Tot slot, om je groeiproces te visualiseren en te inspireren, ga je aan de slag met het maken van een moodboard dat jou in jouw organisatie weerspiegelt. Dit fungeert als een visuele herinnering aan je doelen en dient als motivatie om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Overtuigen

Laat je vooral overtuigen door anderen! en start met persoonlijke groei door coaching bij Tafelen met Thijs.