Clinic en demonstratie tafeltennis

De tafeltennisclinic en demonstratie vormt een zeldzame gelegenheid om om jouw vaardigheden in deze prachtige sport te verfijnen. Onder leiding van de ervaren speler Thijs, wordt zowel de beginnende als de meer gevorderde speler voorzien van tips en inzichten om het tafeltennisspel naar een hoger niveau te tillen. Hierbij kun je denken aan de juiste houvast van je batje, de basisslagen en effectieve serveertechnieken.

Naast de technische vaardigheden ligt er eveneens nadruk op het aspect van teambuilding. Je krijgt de gelegenheid om samen met mede-enthousiastelingen aan de tafel te staan, wat niet alleen voor plezier zorgt maar tevens de samenwerking en groepssolidariteit bevordert.

Een uitgelicht moment in het programma is de demonstratie getiteld ‘Van Pingpong naar Tafeltennis‘. Grijp deze kans met beide handen en geniet van een verrijkende ervaring die je passie voor deze sport zal vergroten. Aarzel niet langer en boek deze unieke clinic inclusief demonstratie. Liever één op één begeleiding? Bekijk dan de mogelijkheden van de privé training.