Rond de tafel buffet

Bij een goede teambuilding sessie hoort natuurlijk een heerlijk buffet. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met slagerij Broekhuis. Het welzijn van de innerlijke mens mag beslist niet over het hoofd worden gezien.

Samen nemen we de wensen door. Voor een avondbuffet is er een keuze te maken tussen een Chinees/Indische rijsttafel, een tafel vol stamppot en/of de Hollands buffettafel. Ook zijn er losse tafelhapjes te bestellen. Ideaal als openingshapje of tussendoor tijdens de verschillende tafelspelen. Lunchen behoort ook tot de mogelijkheden. De lunch bestaat een zacht bolletje met kaas en een stokbrood belegd met vleeswaren met hierbij groente. Daarnaast kan er de keuze gemaakt worden tussen tomatensoep en/of een broodje kroket. Als drinken wordt melk en jus geserveerd. Tevens is er nog een stuk fruit beschikbaar.

Maar waarom de keuze voor Broekhuis? Deze authentieke slagerij hecht een buitengewone waarde aan de afkomst van hun dieren en beschouwt de kwaliteit van de fokkerij en het mestproces als uiterst cruciaal. Bovendien leggen zij een aanzienlijke nadruk op het welzijn van de dieren. Hierdoor kunnen zij met volle overtuiging het allerbeste vlees aan hun klanten garanderen.

Door voor Broekhuis te kiezen als partner in culinair genot, verzekert Tafelen met Thijs niet alleen een voortreffelijke smaakbeleving, maar draagt ook bij aan een ethisch verantwoorde voedselvoorziening.