High tea bij Tafelen met Thijs

Regelmiep

Een verzorgde high tea door Regelmiep in combinatie met de activiteiten van Tafelen met Thijs.

Regelmiep en Tafelen met Thijs hebben de handen ineengeslagen om een onvergetelijke middag te creëren. Deze unieke samenwerking brengt een scala aan plezierige activiteiten samen, waaronder een laddercompetitie en een swingende muziekbingo! Maar dat is nog niet alles. Voeg daar een verrukkelijke, ambachtelijke high tea aan toe om samen van te genieten. Dit arrangement belooft een ideale gelegenheid te zijn voor een gezellig samenzijn met vrienden of collega’s.

Voor slechts €47,50 per persoon voor een dagdeel, kun je deelnemen aan deze smakelijke en vermakelijke ervaring. Verwen jezelf en je gezelschap met een uitgebreide high tea, bereid met zorg en aandacht door Regelmiep. Smul van een assortiment lekkernijen terwijl je jezelf onderdompelt in de gezellige sfeer van de activiteiten georganiseerd door Tafelen met Thijs en Regelmiep.

Of je nu op zoek bent naar een uitje met vrienden om herinneringen te maken of een teambuildingactiviteit om de banden te versterken, deze gecombineerde high tea en activiteitenmiddag belooft een schot in de roos te zijn.

Om deze bijzondere ervaring te reserveren of meer informatie te verkrijgen, kun je contact opnemen met:

Cynthia Veltkamp – 0648310009
Thijs Smit – 0620185249

Aarzel niet en plan vandaag nog jouw perfecte dag vol plezier, lekker eten en geweldige herinneringen!