Teambuilding Enschede

Bij de teambuilding van Tafelen met Thijs staat actieve deelname en het creëren van verbinding tussen teamleden centraal. Op een originele en toegankelijke manier wordt gewerkt aan diverse aspecten die de teamdynamiek versterken.

Op verschillende tafels gaan teamleden op verkenningstocht:

Kennismaking

De kennismakingstafel en fototafel: Het verkennen en begrijpen van elkaars achtergronden en interesses vormt de basis voor een hechter team.

Feedbackcultuur

Feedbackhand: Teamleden leren constructieve feedback te geven en ontvangen, wat de communicatie en samenwerking bevordert.

Teamprestaties

Tekentafel en rond de tafel: Gezamenlijk worden uitdagende opdrachten aangegaan om de kracht van het team naar voren te brengen.

Erkenning van kwaliteiten

Spin the bat: Het inzichtelijk maken en waarderen van ieders unieke kwaliteiten leidt tot een beter begrip en respect binnen het team.

Intervisie

Rond de tafel gesprek: Door middel van intervisie wordt er dieper ingegaan op vraagstukken en uitdagingen binnen het team, wat tot nieuwe inzichten en oplossingen leidt.

Discussie

Discussietafel en praattafel: Het voeren van open en respectvolle discussies stimuleert het delen van verschillende perspectieven en ideeën.

Complimenten

De winnaarstafel: Het uitspreken van waardering versterkt het teamgevoel en motiveert tot verdere samenwerking.

Vieren van successen

De trotse taartentafel: Belangrijke mijlpalen worden gevierd, wat zorgt voor een positieve en stimulerende werkomgeving.

Organisatie in beeld

Inspiratietafel en de service: Het team krijgt een breder inzicht in de organisatiestructuur en -doelen, wat de betrokkenheid en motivatie vergroot.

Afsluiten

Gebruik van alle speeltafels: De dag wordt afgesloten met een spannende laddercompetitie waarin teamleden onderling de strijd aangaan,

Draaitafel: Er wordt een gezamenlijke muziekbingo gespeeld.

Eettafels: Een rond de tafel buffet en drankenarrangement maken de dag compleet, waarbij informele gesprekken en het versterken van de band tussen collega’s centraal staan.

Het is een dag vol interactie, groei en plezier, waardoor het team versterkt en gemotiveerd weer aan de slag kan gaan.