PlezierTwente

Tafelen met Thijs en PlezierTwente slaan de handen ineen

Een dag vol teambuilding en plezier

Ben je op zoek naar iets leuks om te doen in Twente? Ontdek Twente op een E-Chopper. Lekker met de haren in de wind. Vertrek vanaf een vooraf gesproken locatie en maak een tour door de mooie omgeving. Je kunt de keuze maken tussen een tocht van 2 uur of 3 uur. Onderweg maak je een stop van 1 uur bij Tafelen met Thijs. Dit is een mooie plek om actief met elkaar aan de slag te gaan als team of groep. Vooraf wordt een keuze gemaakt in de verschillende opties:

  1. De laddercompetitie: De laddercompetitie waarbij je op verschillende soorten tafels elkaar kunt uitdagen met als doel steeds hoger op de ”ladder” te komen. De winnaar van een spel stijgt een trede op de ladder. De tafels: tafeltennis, pool, poker, sjoel, voetbal en gezelschap.
  2. De draaitafel (foute muziekbingo): We spelen een muziekbingo. Nadat elke speler zijn of haar unieke bingokaart heeft gekregen kan het spel gaan beginnen!
  3. De kennismakingstafel: Met behulp van het kennismakingsspel leer je jouw team of groep op een verrassende manier (nog beter) kennen.

Al met al heb je hiermee een perfecte invulling voor een dagdeel vol teambuilding en plezier.