Vergaderlocatie

De setting van ‘Tafelen met Thijs’ biedt in de omgeving Enschede een plek waar je succesvolle vergaderingen kunt houden en deze kunt combineren met een sessie teambuilding. Onze ruimtes zijn zorgvuldig uitgerust met alle benodigde faciliteiten, waaronder een digibord, een hoogwaardig geluidssysteem en een flip-over.

Bij ‘Tafelen met Thijs’ hebben we een vergaderarrangement dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en budget. Je hebt de keuze uit een standaardpakket met koffie en thee, of je kunt gaan voor een uitgebreider arrangement met een lunchbuffet en/of borrel. Afgezien van de vergaderfaciliteiten. Naast de vergadering organiseren assisteren we graag bij het opzetten van teambuildingactiviteiten die de samenwerking en communicatie binnen jouw team bevorderen.

Onze locatie geniet van een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en heeft aan parkeergelegenheid in de directe omgeving. Let op: de toiletten bevinden zich boven en zijn alleen via een trap bereikbaar.

Wij zijn enthousiast om je volledige ondersteuning te bieden bij het organiseren van jouw vergadering of evenement. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken en jouw vergaderarrangement kunnen vastleggen. Wij zien er naar uit om gezamenlijk een succesvolle bijeenkomst te realiseren, waarbij alle details tot in de puntjes verzorgd zullen zijn. Je kunt erop vertrouwen dat jouw vergadering bij ons in goede handen is.