Over Thijs Smit

Verhaal

Mijn verhaal begint na een lange en vruchtbare periode van 18 jaar in verschillende facetten van het onderwijs. In het jaar 2023 besloot ik om een nieuw hoofdstuk te openen met de oprichting van mijn bedrijf: Tafelen met Thijs. Dit bedrijf vormt een unieke combinatie van mijn persoonlijke eigenschappen, opgedane kennis en uitgebreide ervaring.

Kenmerken

Mijn intrinsieke kenmerken zijn bepalend voor mijn aanpak. Ik ben gedreven en streef naar succes, altijd gefocust op het behalen van gestelde doelen en het realiseren van concrete resultaten. Wat mij typeert is mijn vermogen om verbinding te leggen en draagvlak te creëren. Samenwerking staat centraal in mijn benadering. Ik geloof in het denken in mogelijkheden en ben kritisch naar mezelf toe, altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en te groeien.