Privé training

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je tafeltennistechniek te verbeteren en stap voor stap je spel te ontwikkelen? Dan is privétraining bij Tafelen met Thijs de ideale optie voor jou. Met Thijs als jouw persoonlijke begeleider, zal je tafeltennisspel snel vooruitgaan, en binnenkort ben jij de speler die iedereen wil verslaan, of het nu op school, in de buurt of bij je sportclub is!

Bij Tafelen met Thijs ga je samen aan de slag. Dit kan in een 1-op-1 sessie zijn of in kleine groepen van maximaal 5 personen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, een ervaren speler of net begint. We bespreken samen met jou de trainingsinhoud, afgestemd op jouw niveau en doelen, en gaan direct van start.

De privétrainingen worden meestal gehouden bij Tafelen met Thijs, maar op verzoek kan Thijs ook elders trainingen geven.

De kosten voor een privétraining worden per persoon berekend en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, duur, hoe vaak je traint en het aantal deelnemers.

Wil je weten hoe dit voor jouw schema eruitziet? Of heb je andere vragen? Vul dan het contactformulier in of bel vrijblijvend naar 06-20185249. Thijs staat klaar om je te helpen!