Partners

Bij Tafelen met Thijs geloven we sterk in het creëren van bijzondere ervaringen die mensen samenbrengen. Daarom werken we graag samen met partners die deze visie delen en ons helpen om onze activiteiten nog specialer te maken.

Onze partners PlezierTwente en Regelmiep zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw dag bij Tafelen met Thijs perfect is. Of het nu gaat om het aanbieden van unieke activiteiten die passen bij onze gezellige sfeer, het verzorgen van heerlijke gerechten of het bieden van andere toevoegingen die de ervaring compleet maken – we streven altijd naar het allerbeste.

Dankzij onze geweldige partners kunnen we een gevarieerd en boeiend aanbod van activiteiten aanbieden, perfect voor elk gezelschap en elke gelegenheid. Samen zorgen we ervoor dat jouw dag bij Tafelen met Thijs een onvergetelijke herinnering wordt, vol plezier, lekker eten en goede momenten met de mensen waar je om geeft.

Wil je meer weten over onze partners of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Tafelen met Thijs? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen iets bijzonders te creëren!