Vergaderen Enschede
Lunch vergaderen

Combi met teambuilding

Ons vergaderarrangement biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit, zodat het perfect aansluit bij de specifieke eisen van jouw bedrijf of organisatie. Wat ons aanbod echt uniek maakt, is dat je dit vergaderarrangement kunt combineren met een sessie teambuilding. Deze combinatie zorgt voor een productieve en plezierige ervaring, waarbij je niet alleen je zakelijke doelen kunt bereiken, maar ook de teamgeest kunt versterken.

Tijdens de teambuildingactiviteiten wordt de samenwerking en de communicatie binnen jouw team bevorderd. Door middel van diverse interactieve en uitdagende opdrachten leren teamleden elkaar beter kennen, vertrouwen opbouwen en effectief met elkaar communiceren. Dit leidt niet alleen tot een verbeterde werksfeer, maar ook tot een verhoogde productiviteit en een sterker gevoel van verbondenheid binnen het team.

Vergaderlocatie Enschede

De vergaderlocatie Tafelen met Thijs in Enschede is een plek waar je succesvolle vergaderingen kunt houden. Onze ruimtes zijn zorgvuldig uitgerust met alle benodigde faciliteiten, waaronder een digibord, een hoogwaardig geluidssysteem en een flip-over.

Arrangement

Je hebt de keuze uit een standaardpakket met koffie en thee, of je kunt gaan voor een uitgebreider arrangement met een lunchbuffet en/of borrel. Afgezien van de vergaderfaciliteiten.

Bereikbaarheid

Onze locatie geniet van een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en heeft volop parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wanneer je met de bus reist stap je uit aan de halte Josink Esweg. Dan is het nog zo’n 200 meter lopen richting Tafelen met Thijs.

Contact

Wil je direct reserveren dan is dit mogelijk via de button ‘reserveren’. Het vergaderarrangement in combinatie met teambuilding afstemmen is natuurlijk ook mogelijk. Gebruik hiervoor de button ‘contact’.

Toiletten

Let op: de toiletten bevinden zich boven en zijn alleen via een trap bereikbaar. Met de buren is de afspraak er dat er gebruik gemaakt kan worden van het invalidentoilet indien wenselijk.